JasmyCoin (JASMY) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap (2024)

JasmyCoin Hakkında

JasmyCoin (JASMY) Nedir?

JasmyCoin (JASMY), Tokyo merkezli Nesnelerin İnterneti (IoT) çözümleri sağlayıcısı Jasmy Corporation'ın kripto para projesi. Nesnelerin interneti sistemi genel olarak, üzerinde bir tanımlayıcı ve veri iletme özelliği bulunan mekanik ve dijital cihazlardan meydana geliyor. Veri satın alma ve satma konusunda uzmanlaşmış bir IoT şirketi olan Jasmy ise, kurduğu platform ile hizmet sağlayıcılar ve veri kullanıcıları olmak üzere iki sınıfı birbirine bağlıyor.

Kullanıcıların kişisel verilerini kendi ellerinde tutabilmeleri için IoT ve blockchain teknolojilerini birleştiren Jasmy platformu, kişisel veriler için mahremiyet sunmayı amaçlıyor. Projenin temel amacı, platform üzerindeki kullanıcıların bilgisayar, otomobil veya telefon gibi IoT cihazları ve merkeziyetsiz protokoller arasında güvene ihtiyaç duymayan veri alışverişinin kurulabilmesi için ortam oluşturmak.

Jasmy geliştiricileri, kullanıcıların verileri kolay, güvenli ve sorunsuz biçimde işleme koyabilecekleri bir altyapı oluşturmayı hedefliyor. Sonuç olarak Jasmy, kullanıcılarına veri depolama ve paylaşma konusunda güçlü bir altyapı, sezgisel arayüz ve güvenli bir ortam sunmayı amaç edinmiş. Jasmy ekosistemi içinde bilgiler, kişisel varlıklara dönüştürülebiliyor.

Jasmy, sınır bilişim (edge computing) ile iş akışını dağıtık hale getirirken verileri IPFS (InterPlanetary File System) üzerinde depoluyor. Bilgilerin güvenli biçimde korunduğu ve her verinin sahibine ait olduğu bir ortam sağlayan proje, hizmet sağlayıcıların kullanıcılara ait veriler üzerinden projelerini tanıtma fırsatı yakalamalarına olanak tanıyacak merkeziyetsiz model kullanarak verilerin demokratik hale gelmesini hedefliyor.

JasmyCoin Kurucusu Kim?

Jasmy, birkaç eski Sony yöneticisi tarafından Nisan 2016'da Tokyo'da kuruldu. Projenin arkasındaki isimler arasında Jasmy'nin temsilci direktörü olan Sony Corporation'ın eski başkanı ve COO'su Kunitake Ando; Jasmy Başkanı ve COO'su olan, aynı zamanda Sony Style.com Japan Inc.'in eski CEO'su Kazumasa Sato; Jasmy Başkan Yardımcısı ve CTO'su olan, Aralık 2021'de ise emekliye ayrılan Masanobu Yoshida ve KPMG'de yönetici mali analistlik yapmış Jasmy CFO'su Hiroshi Harada bulunuyor.

JasmyCoin (JASMY), Japon borsası BITPoint Japan üzerinde Ekim 2021'de piyasaya sürüldü. ERC-20 standardında çalışan $JASMY; Jasmy platformuna güç veren, ağın ana hizmet tokeni olarak işlev gören ve tüm Jasmy ekosistemindeki işlemlerde hayati rol oynayan bir varlık.

Proje, aralarında Transcosmos, Panasonic ve VAIO'nun da bulunduğu, dijital sektörün önemli oyuncularıyla ortaklıklar kurdu.

JasmyCoin Neden Farklı?

Jasmy, dijital çağda karşılaşılan şu zorlukların üstesinden gelmeyi hedefliyor:

Jasmy platformu, kullanıcıların gizliliğini garanti ediyor ve her katılımcının kendi kişisel verilerini yönetmesine olanak tanıyor. Jasmy sayesinde kullanıcılar, IoT cihazları aracılığıyla güvenli şekilde şirketlere bilgi gönderiyor ve karşılığında hizmet alıyor.

Jasmy, veri sızıntısı yaşanmadan müşterilere ait bilgilerin uygun şekilde toplanmasını mümkün kılan bir veri işleme politikası içeriyor.

Jasmy ağı, veri yönetiminin tamamen güvenlik ve güven üzerine kurulu olduğu merkeziyetsiz bir altyapı sunuyor.

JasmyCoin projesi, ekosistemde mümkün olan en yüksek güvenlik seviyesinde çalışıyor ve IoT cihazlarını aktif biçimde kullanarak dolandırıcılığın azaltılmasına yardımcı oluyor.

Sistemin çalışma şekli ise şöyle: Kullanıcılara ait bilgiler, güvenli bir kişisel veri deposunda tutuluyor. Jasmy ağı, Security Knowledge Communicator (SKC) ve Smart Defender güvenlik yapılarını bir araya getiren IPFS (Gezegenler Arası Dosya Sistemi) teknolojisini kullanıyor. SKC teknolojisini etkinleştirmek için kullanıcıların sisteme kayıt olmaları ve kimlik doğrulama işlemini tamamlaması gerekiyor. Akabinde işlemleri izlemek ve verileri yönetmek mümkün hale geliyor. Bu aşamada yatırımcılar ve şirketler, kullanıcıların kişisel bilgilerine erişme izni alıyor. Smart Guardian (SG) hizmeti sayesinde IoT cihazları güvenli biçimde kayıt altına alınıyor.

Dolaşımda Kaç JasmyCoin (JASMY) Coin Var?

Ağın devamlılığını sağlayan yardımcı program tokeni JasmyCoin (JASMY), Ethereum blockchain üzerinde ve ERC-20 token standardında çalışıyor.

Jasmy ağının tek para birimi olan JasmyCoin'in ana kullanım amacı, IoT cihazlarından elde edilen kişisel veriler karşılığında ödeme yapılması şeklinde belirlenmiş. Platform üzerinden ürün ya da hizmet satın almak ve kayıtlı verileri korumak için JASMY token kullanılıyor. JasmyCoin sayesinde kullanıcılar, depodaki herhangi veriye erişme hakkına sahip.

JasmyCoin'in maksimum token arzı 50 milyar. Mayıs 2022 itibarıyla 4,75 milyar $JASMY dolaşımdaydı. Toplam JASMY arzının dağıtımı şu şekilde: Yüzde 48 ekosistem fonu, yüzde 27 yatırımcılar, yüzde 20 katkıda bulunanlar ile topluluk ve yüzde 5 ise teşvik programı.

JASMY projesi, ilk token para arzı (ICO) etkinliği düzenlemedi.

JasmyCoin Ağı Güvenli mi?

JASMY akıllı sözleşmesi, Aralık 2019'da Ethereum üzerinde aktif edildi. Akabinde dijital varlıklar, alım satım platformları ve kripto cüzdanları için siber güvenlik denetimi ve koruması sağlayan blockchain güvenlik firması SlowMist tarafından denetlendi. Sertifika burada mevcut.

JasmyCoin, kripto para işlemlerini katı biçimde düzenleyen Japon mevzuatının yasal gerekliliklerine tam uyumlu çalışan bir varlık. Resmi kurumlar tarafından uygulanan her türlü finansal denetime tabi tutuluyor. Jasmy ayrıca, resmi biçimde kayıtlı platform olduğunu iddia ediyor. Bu sayede JASMY tokenleri, hisse senedi ve menkul kıymet gibi değerlendirilebiliyor. Jasmy, yatırımcı ve kullanıcılara ait birikimlerin ele geçirilmesi durumunda sorumlu tutulabiliyor. Bu tür ihlalin olması durumunda Japon kanunları lisansını iptal edebilir ve hukuki yükümlülük uygulayabilir.

JasmyCoin (JASMY) Nereden Alınır?

Mayıs 2022 itibarıyla JasmyCoin (JASMY), önde gelen birçok kripto para alım satım platformunda listelenmiş durumda. An itibarıyla JASMY ile işlem yapmak için şu platformlar kullanılabiliyor: Huobi Global, Binance, Coinbase Exchange, Gate.io, KuCoin, Bitfinex, Bybit, Bittrex, Kraken, Binance TR, LBank, MEXC, ZB.COM, Crypto.com Exchange, Phemex, Uniswap (V3), Tokocrypto, WazirX, Deepcoin, Bitrue, XT.COM, BTCEX, CoinEx, CEX.IO, Pionex, BKEX, Hoo, Bitget, BitForex, Nominex, CoinTiger, LATOKEN, Hotcoin Global, Billance, Mandala Exchange, BingX, Decoin, Hotbit, Jubi ve DigiFinex.

JasmyCoin fiyatını gerçek zamanlı takip etmek ister misiniz? CoinMarketCap mobil uygulamasını indirin!

JasmyCoin fiyatını herhangi bir itibari (fiat) para birimine dönüştürmek ister misiniz? CoinMarketCap borsa kur hesaplayıcısına göz atın.

Jasmy projesinin avantajları:

Platform, verilerin güvenliği ve kontrolü konusunda garanti sağlıyor.

Sistem, çift katmanlı korumaya sahip bir şifreleme yapısı kullanarak verileri güvenli biçimde paylaşıyor.

Jasmy, merkeziyetsiz toplum içinde demokratik karar verme ortamı oluşturuyor.

Jasmy ekosisteminde her türden kullanıcı (şirketler, kuruluşlar, bireyler) katkıda bulunma, yenilik yapma veya ortaya değer koyma amacıyla veri kullanımına erişebiliyor.

İlgili Sayfalar:

MonaCoin (MONA) ve Cardano (ADA) hakkında bilgi edinin.

Ethereum (ETH) hakkında güncel veriler burada.

Nesnelerin İnterneti (IoT) nedir? Cevabı CMC sözlüğümüzde

Japonya'daki yeni düzenlemeler, kripto yatırımcılarının altcoin satın almasını kolaylaştırıyor. Nasıl mı? CMC Alexandria üzerinden öğrenin.

JasmyCoin (JASMY) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap (2024)
Top Articles
Cool Mom Eats: Down-to-earth recipes + help that make parenting easier
7 best epilators for smooth pins and pits that last, with £200 off our winner!
19 Awesome Things to Do in Redmond, Oregon
Ap Psychology Unit 8 Vocab
Darshelle Stevens Thothub
Craigslist In Lakeland
Savage X Fenty Wiki
Which is better, bonds or treasury bills?
Cincinnati Adult Search
Sir Mo Farah says 'sport saved me' after finishing final race of illustrious career at Great North Run
Update | Een maand afvallen met NBFM (+ recept & snacktips!) - Mama's Meisje
Indicafans
Precision Garage Door Long Island
Zulrah Strat Osrs
Pokemon Fire Red Download Pc
T33N Leaks 5 17
Hotfixes: September 13, 2024
Rick Harrison Daughter Ciana
Noaa Marine Forecast Tampa
Pear Shaped Rocsi
Longfellow's Works - Evangeline
Are Crazyjamjam Leaks Real or Fake?
Craigslist Quad Cities
Bx11
Craigslist For Sale By Owner Chillicothe Ohio
Swissport Timecard
Shadbase Get Out Of Jail
Kentuky Fried Chicken Near Me
The Real-Life Woman That Inspired Japanese Horror Classic Ring - SlashFilm
Frostbite Blaster
1970 Baltimore Orioles World Series Scroll Pennant
Foreign Languages Building
Are Swagg And Nadia Dating? The Streamers Appear More Than Friends - Eliktopia
Palm Coast Permits Online
Bryant Air Conditioner Parts Diagram
Wie funktioniert der Ochama Supermarkt? | Ladenbau.de Ratgeber
MyChart | University Hospitals
Sky Nails Albany Oregon
Quiktrip 864
Rs3 Bis Perks
Corinne Massiah Bikini
Lewisburg Tn Jail Mugshots
Slushy Leaks
The Marietta Times Obituaries
Central routs Northland in Wisconsin volleyball tournament - Central College Athletics
Craigslist Antelope Valley General For Sale
Basis Phoenix Primary Calendar
Csuf Mail
Houses and Apartments For Rent in Maastricht
Welcome to the Newest Members of the Lawrenceville School Faculty
Pamibaby Telegram
Lanipopvip
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6657

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.